Rechten*

Je mag alle foto’s en films in de beeldbank gratis downloaden en gebruiken. Dat betekent dat je de beelden mag kopiëren, delen en op je website plaatsen. Wel moet je dan de volgende gegevens bij de foto/film zetten:
Beeldarchief provincie Zuid-Holland, objectnummer, naam van de maker.

De provincie heeft de beeldbank met veel aandacht gemaakt. De foto’s en films in de beeldbank zijn van de provincie. Je bent zelf verantwoordelijk voor schade aan anderen door je gebruik van de foto’s/films. De provincie is niet daarvoor verantwoordelijk.

Van niet alle foto's is bekend wie daarop is afgebeeld. Het kan zijn dat je nadeel hebt omdat een bepaalde foto of film in de beeldbank zit. Dit kun je melden bij ons via het contactformulier. Je moet wel bewijzen dat je nadeel hebt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Als je gelijk hebt, dan verwijderen wij natuurlijk de foto of film uit de beeldbank.

* deze tekst is een verkorte versie van onze formele disclaimer:

Formele disclaimer

Alle foto's en films in de beeldbank zijn gratis te downloaden en te hergebruiken. Dit betekent dat u de beelden kunt kopiëren, verspreiden en delen, onder de voorwaarde dat u de bron, het objectnummer en, indien vermeld, de naam van de maker vermeldt.

Bij gebruik van een foto of film is de standaardvermelding als volgt:
Beeldarchief provincie Zuid-Holland, objectnummer, naam van de maker.

De provincie heeft de beeldbank met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Voor alle foto’s en filmmateriaal geldt dat de provincie het recht heeft die gratis aan derden ter beschikking te stellen of geen reden heeft eraan te twijfelen dat zij dit recht heeft. Gebruik van de foto’s en filmmateriaal is geheel voor eigen risico. De provincie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke schade dan ook in verband met of als gevolg van het gebruik van foto’s en filmmateriaal uit de beeldbank.

Van niet alle foto's is bekend wie daarop is afgebeeld. Vindt u dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.

Dit bestand is gratis te downloaden. Bij gebruik van het bestand dient u de volgende informatie te vermelden:

Beeldarchief provincie Zuid-Holland, het objectnummer en indien vermeld de naam van de maker.

Meer informatie over de rechten vindt u hier.Druk op onderstaande knop om het bestand te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.